Life Coach Certification

Logo meyerscience

meyer.science GmbH is specialized in scientific and regulatory consulting for national and international companies in the food, cosmetics and pharmaceutical industries. Our services also include advice in the fields of food contact materials and other consumer products such as toys and textiles.

Our clients benefit from an interdisciplinary approach; our close cooperation with the law firm meyer.rechtsanwaltsgesellschaft mbH enables our clients to obtain scientific, regulatory and legal advice from one source. The close cooperation with an extended network of European and further international experts completes our consulting profile by enabling us to take into account the particularities of the relevant markets.

In addition, we gain valuable experience through our involvement in numerous professional associations, through publications in specialist journals and by organizing conferences, seminars and in-house courses. Our clients also benefit from our well established contacts to authorities and associations.

Dr. Uta Verbeek
Managing director 

 

News

 

We offer you the latest information from the European Commission, the European Food Safety Authority (EFSA), the German Institute for Risk Assessment (BfR) as well as other news concerning foods, food contact materials, cosmetics, medicinal products and medical devices etc.

Information
04. December 2014 Category: Lebensmittel­kontaktmaterialien

EFSA veröffentlicht Leitlinien zur statistischen Berichterstattung in wissenschaftlichen Arbeiten

Neue Leitlinien für die statistische Berichterstattung sollen die Verwertbarkeit der wissenschaftlichen Ergebnisse der EFSA erhöhen, indem sie dazu beitragen,
Information
27. November 2014 Category: Allergene

EFSA veröffentlicht aktuelle Stellungnahme zu Allergenen

Die öffentliche Konsultation zu dem ersten Entwurf der EFSA zu Allergenen in Lebensmitteln endete am 08. August 2014. Es wurden zahlreiche Kommentare eingereicht, die die EFSA in einem Bericht veröffentlichte.
Information
22. November 2014 Category: Nährstoffe

EFSA veröffentlicht Nährstoffaufnahme-Referenzwerte für Folat

Die öffentliche Konsulation zu dem ersten Entwurf der EFSA zu den Nährstoffaufnahme-Referenzwerten (Dietary Reference Values – DRV) von Folsäure endete am 14.September 2014. Es wurden zahlreiche Kommentare eingereicht, die die EFSA in einem Bericht...
Information
21. November 2014 Category: Nährstoffe

EFSA bewertet Art.14 healthclaims für Kinder positiv

Die EFSA hat zwei beantragte Art. 14 Abs. 1 (b) healths claims betreffend die Entwicklung und Gesundheit von Kindern positiv bewertet.
Information
18. November 2014 Category: Nährstoffe

Öffentliche Konsultation der EFSA zu Entwurf über Nährstoffaufnahme-Referenzwerte für Vitamin A

Die EFSA bittet um Stellungnahme zu ihrem Entwurf eines wissenschaftlichen Gutachtens über Nährstoffaufnahme-Referenzwerte (Dietary Reference Values – DRV) für Vitamin A.
Information
14. November 2014 Category: Lebensmittel­kontaktmaterialien

Symposium on metals and alloys in contact with food

meyer.science attended the international symposium on metals and alloys in contact with food jointly organized by the European Directorate for the Quality of Medicines and HealthCare (EDQM) and the Slovenian health authorities on 6/7 November 2014...

Contact

Fast & uncomplicated!

Do you have a question and want a quick answer?

Please give us your contact details and a short note, we will get back to you shortly.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.
Bitte geben Sie Ihre Nachricht ein!

I have read the privacy policy.

Please confirm that you have read the privacy policy!

Events

 

We will gladly bring you up to date in our seminars in the fields of health claims, scientific risk assessment or crisis management. We also offer in-house workshops within your enterprise on various other topics such as definition issues (e.g. foods vis-à-vis medicinal products), novel food, botanicals etc.

Termin: 15.07.2020 | Interactive Online Course
meyerscience Veranstaltungen

Crisis Management in Food Law - Interactive Online Course LEXXION

 

meyerscience Veranstaltungen

Speakers:
Dr. Uta Verbeek &
Bärbel Hintermeier LL.M.

Date: 19.06.2020 | Webinar EUROFORUM
meyerscience Veranstaltungen

Präsentations- & Funktionsarzneimittel – Webinar EUROFORUM

 

meyerscience Veranstaltungen

Speakers:
Prof. A. H. Meyer +
Dr. E. Breitweg-Lehmann (BVL)

Date: 06. - 07.02.2020 | Frankfurt a. M.
meyerscience Veranstaltungen

Nahrungsergänzungsmittel 2020

 

meyerscience Veranstaltungen

Speakers:
Prof. Dr. Alfred H. Meyer,
Bärbel Hintermeier

Date: 20.03.2020 | Munich
meyerscience Veranstaltungen

Frühstücksseminar

TOPF SECRET

meyerscience Veranstaltungen

Speakers:
Prof. Dr. Alfred H. Meyer, 
Franca Werhahn

Books

 

Our publications - written together with our cooperation partner meyer.rechtsanwaltsgesellschafts mbH - offer you the ability to obtain a detailed and up-to-date overview of the latest developments in the fields of i.a. food fraud, novel food or botanicals.

meyerscience Bücher Food Fraud

FOOD FRAUD
Lebensmittelbetrug
Fälle - Recht - Analysen – Maßnahmen

von Anna Stein
& Anna Lena Märtlbauer

meyerscience Bücher Novel Food

NEUE NOVEL FOOD
VERORDNUNG 2015/2283

Fälle – Recht - Verfahren

von Prof. Dr. Alfred Hagen Meyer unter Mitarbeit von ...

meyerscience Bücher Ampelkennzeichnung

„AMPEL“- KENNZEICHNUNG GASTRO-AMPEL, HYGIENE-AMPEL, NÄHRWERTPROFILE
eine kritische Auseinandersetzung

von Lisa Kolb

Logo meyerscience

meyer.science GmbH is specialized in scientific and regulatory consulting for national and international companies in the food, cosmetics and pharmaceutical industries. Our services also include advice in the fields of food contact materials and other consumer products such as toys and textiles.

Our clients benefit from an interdisciplinary approach; our close cooperation with the law firm meyer.rechtsanwaltsgesellschaft mbH enables our clients to obtain scientific, regulatory and legal advice from one source. The close cooperation with an extended network of European and further international experts completes our consulting profile by enabling us to take into account the particularities of the relevant markets.

In addition, we gain valuable experience through our involvement in numerous professional associations, through publications in specialist journals and by organizing conferences, seminars and in-house courses. Our clients also benefit from our well established contacts to authorities and associations.

Dr. Uta Verbeek
Managing director 

 

News

 

We offer you the latest information from the European Commission, the European Food Safety Authority (EFSA), the German Institute for Risk Assessment (BfR) as well as other news concerning foods, food contact materials, cosmetics, medicinal products and medical devices etc.

Information
04. December 2014 Category: Lebensmittel­kontaktmaterialien

EFSA veröffentlicht Leitlinien zur statistischen Berichterstattung in wissenschaftlichen Arbeiten

Neue Leitlinien für die statistische Berichterstattung sollen die Verwertbarkeit der wissenschaftlichen Ergebnisse der EFSA erhöhen, indem sie dazu beitragen,
Information
27. November 2014 Category: Allergene

EFSA veröffentlicht aktuelle Stellungnahme zu Allergenen

Die öffentliche Konsultation zu dem ersten Entwurf der EFSA zu Allergenen in Lebensmitteln endete am 08. August 2014. Es wurden zahlreiche Kommentare eingereicht, die die EFSA in einem Bericht veröffentlichte.
Information
22. November 2014 Category: Nährstoffe

EFSA veröffentlicht Nährstoffaufnahme-Referenzwerte für Folat

Die öffentliche Konsulation zu dem ersten Entwurf der EFSA zu den Nährstoffaufnahme-Referenzwerten (Dietary Reference Values – DRV) von Folsäure endete am 14.September 2014. Es wurden zahlreiche Kommentare eingereicht, die die EFSA in einem Bericht...
Information
21. November 2014 Category: Nährstoffe

EFSA bewertet Art.14 healthclaims für Kinder positiv

Die EFSA hat zwei beantragte Art. 14 Abs. 1 (b) healths claims betreffend die Entwicklung und Gesundheit von Kindern positiv bewertet.
Information
18. November 2014 Category: Nährstoffe

Öffentliche Konsultation der EFSA zu Entwurf über Nährstoffaufnahme-Referenzwerte für Vitamin A

Die EFSA bittet um Stellungnahme zu ihrem Entwurf eines wissenschaftlichen Gutachtens über Nährstoffaufnahme-Referenzwerte (Dietary Reference Values – DRV) für Vitamin A.
Information
14. November 2014 Category: Lebensmittel­kontaktmaterialien

Symposium on metals and alloys in contact with food

meyer.science attended the international symposium on metals and alloys in contact with food jointly organized by the European Directorate for the Quality of Medicines and HealthCare (EDQM) and the Slovenian health authorities on 6/7 November 2014...

Contact

Fast & uncomplicated!

Do you have a question and want a quick answer?

Please give us your contact details and a short note, we will get back to you shortly.

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.
Bitte geben Sie Ihre Nachricht ein!

I have read the privacy policy.

Please confirm that you have read the privacy policy!

Events

 

We will gladly bring you up to date in our seminars in the fields of health claims, scientific risk assessment or crisis management. We also offer in-house workshops within your enterprise on various other topics such as definition issues (e.g. foods vis-à-vis medicinal products), novel food, botanicals etc.

Termin: 15.07.2020 | Interactive Online Course
meyerscience Veranstaltungen

Crisis Management in Food Law - Interactive Online Course LEXXION

 

meyerscience Veranstaltungen

Speakers:
Dr. Uta Verbeek &
Bärbel Hintermeier LL.M.

Date: 19.06.2020 | Webinar EUROFORUM
meyerscience Veranstaltungen

Präsentations- & Funktionsarzneimittel – Webinar EUROFORUM

 

meyerscience Veranstaltungen

Speakers:
Prof. A. H. Meyer +
Dr. E. Breitweg-Lehmann (BVL)

Date: 06. - 07.02.2020 | Frankfurt a. M.
meyerscience Veranstaltungen

Nahrungsergänzungsmittel 2020

 

meyerscience Veranstaltungen

Speakers:
Prof. Dr. Alfred H. Meyer,
Bärbel Hintermeier

Date: 20.03.2020 | Munich
meyerscience Veranstaltungen

Frühstücksseminar

TOPF SECRET

meyerscience Veranstaltungen

Speakers:
Prof. Dr. Alfred H. Meyer, 
Franca Werhahn

Books

 

Our publications - written together with our cooperation partner meyer.rechtsanwaltsgesellschafts mbH - offer you the ability to obtain a detailed and up-to-date overview of the latest developments in the fields of i.a. food fraud, novel food or botanicals.

meyerscience Bücher Food Fraud

FOOD FRAUD
Lebensmittelbetrug
Fälle - Recht - Analysen – Maßnahmen

von Anna Stein
& Anna Lena Märtlbauer

meyerscience Bücher Novel Food

NEUE NOVEL FOOD
VERORDNUNG 2015/2283

Fälle – Recht - Verfahren

von Prof. Dr. Alfred Hagen Meyer unter Mitarbeit von ...

meyerscience Bücher Ampelkennzeichnung

„AMPEL“- KENNZEICHNUNG GASTRO-AMPEL, HYGIENE-AMPEL, NÄHRWERTPROFILE
eine kritische Auseinandersetzung

von Lisa Kolb

Top

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.